4,5 Stjerner på Trustpilot

Velkommen til Elvira

Vi er ikke bare endnu en cykelforhandler. Vi har dedikeret os til én ting alene; nemlig vores egne Elvira elcykler som vi har produceret og udviklet gennem mere end 18 år og solgt over 20.000 af. Når du vælger Elvira, vælger du mere end en elcykel. Du vælger tryghed, tillid og sikkerhed for at hver en krone du bruger giver dig kvalitet.

Hvordan gør vi det?

Ved at producere vores Elvira elcykler selv har vi fuld kontrol over hver detalje, lige fra design til fremstilling, fra komponenter og til det endelige produkt.

Vores engagement

Vi tror på ærlig, imødekommende og nærværende service. Vi er her for at lytte, vejlede og støtte dig.

Mere end bare en cykel

Når du vælger Elvira, vælger du mere end en elcykel. Du vælger tryghed, tillid og sikkerhed for at du får noget for dine penge.

Vores motivation…

Vi ønsker at skabe og tilbyde elcykler af en uovertruffen kvalitet til en overraskende attraktiv pris. Vi stræber efter at overstige dine forventninger, så du føler at kvaliteten af vores elcykler klart overstiger den investering du har gjort.

Væk med usikkerheden…

Vi ved at det kan være lidt af en jungle at skulle vælge sin nye elcykel og at det kan føles risikabelt. Den usikkerhed vil vi gerne fjerne. Derfor udvikler vi cykler hvor komfort og funktionalitet er i fokus.

Vi går ikke op i fancy og smarte detaljer, men fokuserer udelukkende på at lave elcykler der både virker og er behagelige at køre på, og som du kan få til en pris der gerne skulle fjerne usikkerheden.

Fuld kontrol…

Ved at producere vores Elvira elcykler selv har vi fuld kontrol over hver detalje i fremstillingen lige fra komponenter til design. Det sikrer en elcykel af høj kvalitet i et enkelt og flot design, men også muligheden for at tilbyde den til de priser vi gør.

Nærværende service med et smil…

Vi tror på ærlig, imødekommende og nærværende service. Vi er her for at lytte, vejlede og støtte dig hvad enten det drejer sig om at vælge den rigtige elcykel, give tips til vedligeholdelse eller hvis du bare har brug for en snak om vind og vejr over en kop “værkstedskaffe” mens du venter på din cykel.

Kundeservice

Tøv endelig ikke med at række ud til os hvis der skulle være noget. Vi sidder altid klar til at hjælpe og besvare spørgsmål.

Hjælp til cyklen?

Skal cyklen til service eller reparation? Eller mangler du bare de rette dele til den? Vi hjælper med det meste på vores værksted.

3 års udvidet reklamationsret

Hvis du overholder dine serviceeftersyn efter henholdsvis 2, 9, 16, 23 og 30 måneder tilbyder udvidet reklamationsret på 36 måneder gældende på elektriske dele samt kapacitetsgaranti på batteriet på 70% efter 36 mdr.

Altid nem og hurtig support

Vi sidder altid klar til at hjælpe ved spørgsmål. Kontakt os via chat, på mailen hej@elviraelcykler.dk eller på tlf. 36705444

14 dages fuld returret

Hvis du fortryder dit køb tilbyder vi altid 14 dages returret. Hvis varen har mistet gensalgsværdi ved eksempelvis skader opgøres dette i forhold til returbeløb. Har varen ikke mistet gensalgsværdi refunderes det fulde beløb ekskl. fragtomkostninger samt et administrationsgebyr.

touring-bike-bicycle-cycling-riding

Serviceaftale

Tilkøb dine 5 serviceeftersyn som sikrer dig vores udvidede 36 måneders reklamationsret. Du indkaldes automatisk til service som blandt andet indeholder følgende:

touring-bike-bicycle-cycling-riding

Udstyrspakke

Udstyrspakke med kurv, lås og lys som vi monterer for dig

tools-bicycle-fix-bike-cycling

Klargøring af cykel

Vi samler og klargører din cykel så den er lige til at køre på.

Vind en Abus cykelhjelm

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en Abus cykelhjelm til en værdi af 2.000 kr.

Der trækkes en vinder hver måned som får direkte besked.

Din kurv luk