4,5 Stjerner på Trustpilot

Book Service

Skal din Elvira elcykel have service eller har du brug for at noget bliver repareret? Her under kan du læse lidt om hvad vi tilbyder og kan på vores værksted. Du har også mulighed for at booke en tid til service med det samme.

Elvira elcykelværksted

Trænger din Elvira elcykel til et eftersyn eller en reparation? På vores værksted tilbyder vi service og reparation af Elvira elcykler. Det kan være at din Elvira er flad eller at motoren driller. Uanset hvor stort eller småt det måtte være står vi altid klar til at hjælpe.
Reparationer og service foretages af vores faguddannede cykelmekanikere, der har et dybt kendskab og mange års erfaring med Elvira elcyklerne. Det betyder at både du din Elvira elcykel er i helt trygge hænder hos os

Udvidet 36 måneders reklamationsret

Vi yder naturligvis den lovmæssigt bestemte 2- årige reklamationsret på vores elcykler.

Overholder du dine fem serviceeftersyn efter 2, 9, 16, 23 og 30 måneder er du også sikret vores udvidede 36 måneders reklamationsret der gælder på elektriske dele og kapacitetsgaranti på batteriet på 70% efter de 36 mdr.

Lånecykel

Er din Elvira elcykel på vores værksted, så tag en lånecykel. Når du indleverer din elcykel på vores værksted
til reparation eller service har du oftest mulighed for at tage en lånecykel mens din egen er i trygge hænder
hos os og venter på at blive klar. Hiv fat i vores personale så finder de en lånecykel til dig.

Fremragende

Baseret på  100+ anmeldelser

Serviceeftersyn

Når du køber en Elvira elcykel er det en investering og et transportmiddel der gerne skal virke i mange år. Derfor er det vigtigt at der bliver passet godt på din elcykel og at den bliver tjekket regelmæssigt.

Du bliver derfor automatisk indkaldt til service af din Elvira elcykel efter henholdsvis 2, 9, 16, 23 og 30 måneder, så vi kan hjælpe med at sikre at du får det optimale ud af din Elvira elcykel. Overholder du dine serviceeftersyn er du sikret vores udvidede 36 måneders reklamationsret.

Elvira elcykel service indeholder:

Pris

Du kan betale for din elcykel service pr. gang eller købe en serviceaftale der dækker alle fem serviceeftersyn

3 års udvidet reklamationsret

Hvis du overholder dine serviceeftersyn efter henholdsvis 2, 9, 16, 23 og 30 måneder tilbyder udvidet reklamationsret på 36 måneder gældende på elektriske dele samt kapacitetsgaranti på batteriet på 70% efter 36 mdr.

Altid nem og hurtig support

Vi sidder altid klar til at hjælpe ved spørgsmål. Kontakt os via chat, på mailen hej@elviraelcykler.dk eller på tlf. 36705444

14 dages fuld returret

Hvis du fortryder dit køb tilbyder vi altid 14 dages returret. Hvis varen har mistet gensalgsværdi ved eksempelvis skader opgøres dette i forhold til returbeløb. Har varen ikke mistet gensalgsværdi refunderes det fulde beløb ekskl. fragtomkostninger samt et administrationsgebyr.

touring-bike-bicycle-cycling-riding

Serviceaftale

Tilkøb dine 5 serviceeftersyn som sikrer dig vores udvidede 36 måneders reklamationsret. Du indkaldes automatisk til service som blandt andet indeholder følgende:

touring-bike-bicycle-cycling-riding

Udstyrspakke

Udstyrspakke med kurv, lås og lys som vi monterer for dig

tools-bicycle-fix-bike-cycling

Klargøring af cykel

Vi samler og klargører din cykel så den er lige til at køre på.

Vind en Abus cykelhjelm

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag automatisk i lodtrækningen om en Abus cykelhjelm til en værdi af 2.000 kr.

Der trækkes en vinder hver måned som får direkte besked.

Din kurv luk